VAMED Projektentwicklung.jpg

Ydelser

Ydelser

Hvad enten det gælder enkelte opgaver indenfor planlægning, projektering & drift eller store løsninger med et bredt spektrum af ydelser, har VAMED som en af de eneste spillere erfaring fra projekter over hele verden.

Når det gælder offentlige udbud er der en stigende interesse for OPP-projekter. Her kan VAMED som en af de eneste også tilbyde en pakke med finansiering via vores store netværk af kontakter, der er vant til at finansiere projekter, udstyr og aftaler indenfor sundhedssektoren.

VAMED ser private/offentlige samarbejder som en sikker vej til kvalitet og stabil drift indenfor store sundhedsprojekter. Vores erfaring fra 900 hospitalsprojekter over hele verden har vist os, at disse samarbejder fungerer. Vi har erfaringen til at sætte en pakke sammen, der både tager hånd om det tekniske, det faglige og det finansieringsmæssige. Vi er også tilhængere af de nye modeller for Innovationspartnerskaber, der kan sikre de offentlig organisationer fleksible og sikre udviklingsforløb frem mod nye projekter.

VAMED har en fuld servicepakke til hospitaler og sundhedsinstitutioner:

Wheelnavigation

VAMED Projektentwicklung.jpg

Projektudvikling

Projektudvikling med udgangspunkt i jeres projekt

Det hele starter med en idé og vision. På baggrund af det, laver vi sammen med kunderne et koncept med en individuel løsning for det funktionelle, tekniske og finansielle – som skal få det hele til at fungere, når projektet står der.

Læs mere
VAMED Planung | shutterstock

Planlægning

Planlægning og know-how i én pakke

Gennemførelse af store projekter indenfor hospitaler og sundhedsinstitutioner er blandt de mest komplekse projekter i verden. Den tekniske infrastruktur, udstyret og de tårnhøje krav til den efterfølgende drift kræver et samlet overblik og know-how, som kan være svært at finde. Ingen anden spiller indenfor branchen kan stille med et team, der kender hele hospitalets livscycklus som VAMED.

Læs mere
VAMED Projektmanagement.jpg

Implementering

Projekledelse

VAMED er den kompetente projektleder på det komplekse sundhedsprojekt fra planlægningen og indtil den nøglefærdige overdragelse.

Læs mere
VAMED Dienstleistung 1.jpg

Ydelser og Services

Fuld pakke af serviceydelser for sundhedsinstitutioner og hospitaler

VAMED har en komplet pakke af ydelser til indretning og drift af enhver sundhedsinstitution. Vi har en lang erfaring med vores moduler indenfor teknisk, driftsmæssigt og infrastrukturelle løsninger til drift af hospitaler o.lign.

Læs mere
VAMED Betriebsführung 1.jpg

Service & Drift

En out-sourcing løsning fra øverste hylde

Når I skal drive et hospital, vil I konstant blive bedømt på de sundhedsmæssige resultater og patienttilfred-shed. Både I og VAMED ved dog, at der findes et utal af kritiske tekniske funktioner, der skal fungere, for at det sundhedsfaglige udbytte kann være i top.

Læs mere