VAMED Weltkugel.jpg

Tilgang

VAMED: En tilgang, der skaber værdi og udbytte

Berufsgruppe: Medizin | credit shutterstock

Mere end 30 års fokus indenfor sundhed og hospitalsvæsen har skabt en fokuseret virksomhedskultur og -kompetence, der sikrer vores kunder robuste og værdiskabende løsninger. Vores tilgang til marked, kunder og projekter er testet og udviklet gennem vores store erfaring indenfor internationale sundhedsprojekter.

Tilgang

Trivsel hos patienter, ansatte og andre interessenter er vores drivkraft og udgør altid fundamentet, når vi designer og implementerer projekter.

Alle projekter har deres egen profil og målsætning. Vi forener kundernes ambitioner med vores erfaring. Det giver robuste løsninger med højt udbytte.

Vi har fokus på konstant udvikling og vækst indenfor vores niche. Ved hele tiden at arbejde med de mest komplekse projekter indenfor sundhedssektoren på mange markeder, bibeholder vi vores position som en stærk global og uafhængig partner for hospitaler og sundhedsinstitutioner.

Med over 25.000 medarbejdere, der dagligt arbejder med udvikling og drift af hospitaler over hele verden, har VAMED en unik vidensbase, der stilles til rådighed for vores kunder. Vi kender den sundhedsfaglige hverdag og kan indgå i en kvalificeret dialog med vores kunder om alle aspekter af sundhedsløsninger fra udvikling til drift.

Med udgangspunkt i vores store indsigt i sundhedsbranchens daglige rutiner og opgaver, kann vi med det samme indgå i en dialog med kundens mange forskellige eksperter og fagområder. Det giver en respekfuld og ærlig dialog, som er helt essentielt indenfor ethvert fagligt område, men som måske er særlig påkrævet indenfor sundhedsområdet. Vi kender kender til fulde den etiske side af vores branche, og det giver genlyd i vores samarbejde med kunderne.

I en verden med store projekter og komplekst udstyr bliver adgangen til kapital og finansiering vigtig. Vi har stor erfaring med finansiering af både byggeri og udstyr gennem aftaler med internationale spillere.

Kun hos VAMED får kunder i sundhedssektoren den fulde indsigt i hele hospitalets livscyklus, helt fra de allerførste tanker tilden daglige og normale drift. VAMED tilbyder vores partnere løsninger og kompetencer indenfor:

  • Design, planlægning og projektering
  • Teknisk udstyr og specifikation
  • Installation, uddannelse og ibrugtagning
  • Service og finansierin